Zásady ochrany osobných údajov

Kto sme

Adresa našej webovej stránky je: https://infrapodlahovekurenie.sk.

Prevádzkovateľom webu je Fibonacci s.r.o., so sídlom: Trebišovská 366/9 040 11 Košice, IČO: 47130806, IČ DPH: SK2023756405.

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Spoločnosť Fibonacci, s.r.o získava od zákazníkov iba tie údaje, ktoré sú nevyhnutné pre správne a úplné spracovanie, vybavenie a odoslanie objednávky, ktorú zákazník urobil. Prevádzkovateľ získava osobné údaje formou kontaktného formulára, umiestneného na stránkach “https://infrapodlahovekurenie.sk“.

Aby sme Vám mohli poskytnúť všetky služby, potrebujeme o Vás vedieť základné informácie. Niektoré z nich majú povahu osobných údajov. Prevádzkovateľ pri spracovaní osobných údajov postupuje v súlade s nasledujúcimi právnymi predpismi:

 Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov

 Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (ďalej len “zákon”).

Informácie o našich zákazníkoch sú uchovávané v súlade s platnými zákonmi a nariadeniami.

Kontaktné formuláre

Pri registrácii a nakupovaní je teda potrebné poskytnúť určité informácie o Vás. Aké informácie budeme potrebovať a na čo ich potrebujeme?

  1. meno a priezvisko, presná adresa (resp. adresa, ktorá ma byť uvedená na faktúre): nevyhnutné pre doručenie tovaru/služby zákazníkovi a vystavenie faktúry za tovar/službu;
  2. e-mailová adresa: slúži na identifikáciu zákazníka v systéme a na komunikáciu s ním;
  3. ďalšie adresy: ak si zákazník želá doručiť zásielku/službu na inú adresu ako je fakturačná;
  4. telefónne číslo: potrebné pre rýchlejší kontakt so zákazníkom;
  5. obchodný názov, IČO a IČ DPH: ak zákazník nakupujete ako firma / živnostník, tieto informácie sú nevyhnutné pre vystavenie faktúry a správne zaúčtovanie.

Plne rešpektujeme súkromie svojich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne pre zaslanie objednaného tovaru/služby a pre komunikáciu so zákazníkom. V prípade, že nechcete, aby boli Vaše osobné údaje uložené v našej databáze, môžete uviesť v poznámke k objednávke žiadosť o ich vymazanie ihneď po jej vybavení.

Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom - hackerom. V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.

Objednávkou tovaru/služby našou spoločnosťou nám udeľujete súhlas so spracovaním svojich osobných údajov uvedených v objednávke za účelom vybavenia objednávky a dodania tovaru/služby, a to na dobu nevyhnutnú na plnenie zmluvy. V súlade s § 28 zákona máte právo požadovať informáciu o spracovaní vašich osobných údajov, a zoznam osobných údajov, ktoré sú predmetom spracovania, právo na opravu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, právo na likvidáciu osobných údajov, ak účel ich spracovania skončil, právo na základe bezplatnej písomnej žiadosti namietať voči využívaniu svojich osobných údajov na marketingové účely.

Súbory cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak máte na našej webovej stránke účet a prihlásite sa, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú zrušené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť "zapamätať", vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

S kým zdieľame vaše údaje

Vaše osobné údaje sme oprávnení spracovávať aj po skončení pôvodného účelu spracovania len v nevyhnutnom rozsahu pre účely štatistiky, účtovníctva a prieskumu, a poskytnúť tretím stranám alebo verejnosti súhrnné štatistické informácie o zákazníkoch, návštevnosti, obrate a ďalšie údaje, avšak v anonymizovanej podobe tak, že na ich základe nebude možné nijakým spôsobom identifikovať zákazníkov.

Z vyššie uvedeného zákona plynie i povinnosť neposkytnutia získaných osobných údajov tretej strane. Výnimkou je, pri výbere spôsobu doručenia tovaru prepravnou službou, poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému dopravcovi, za účelom doručenia zásielky.

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie Vašej objednávky. Jedná sa o doručovateľské služby (adresa na dodanie). Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorazovo pre vybavenie Vašej konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Údaje z kontaktných formulárov budeme ukladať po dobu 6 mesiacov, analytické údaje 1 rok a informácie o objednávkach až 10 rokov.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Môžete požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Facebook
Google+
YouTube